TETŐFEDŐ OKJ KÉPZÉS

Tetőfedő OKJ Képzés

A Tetőfedő szakképesítés-ráépülés OKJ Képzést, a szakképzésről szóló törvény szerinti, állam által elismert szakképesítés-ráépülést biztosító tanfolyamot Önnek indítja ismételten az új évben is az „IOSZIA” Felnőttképző Intézmény.

Ha már elvégezte az (34 582 01) Ács OKJ tanfolyamot és szeretne egy biztosan megbecsült szakmát, akkor jelentkezzen a Tetőfedő képzésünkre az ország bármely pontján, kedvezőbb, költséghatékony megoldás lehet az általunk szervezett helyen, lakóhelyéhez legközelebb. Könnyedén elindíthatja saját vállalkozásodat is a Tetőfedő képzés elvégzése után. Tetőfedőként Ön képes lesz az építőiparban előforduló famunkálatokat végezni, fedélszerkezeteket, zsaluzatokat, állványokat készíteni, bontani, átalakítani és karbantartani, illetve beépíteni az előre gyártott faszerkezeteket.
A szakképesítés-ráépüléssel betölthető munkakörök: Állványozó, Állványszerelő, Csőállványozó, Dúcolat készítő, Építményzsaluzat-szerelő, Faállványozó, Fatetőszerkezet-gyártó, Fedélszerkezet-készítő, Födémzsaluzó, Magasépítési ács-állványozó, Zsaluzó, Zsaluzóács, Cseréptetőfedő, Hullámlemeztető-fedő, Palatetőfedő, Műanyag lemeztető-fedő, Zsúp-, nád-, zsindelytető-fedő

Tetőfedő OKJ Képzés További információk   Jelentkezzen most!   További Tanfolyamok – OKJ Képzések

A bejegyzés kategóriája: Egyéb
Kiemelt szavak: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .
Közvetlen link.